Biografia

Bio i trajectòria

Nius de Nit és un grup de música en valencià amb un estil que va des de la rumba i l’ska al reggae, amb un directe molt enèrgic i ballador, amb cançons molt mogudes i amb el missatge principal a transmetre on tot gira al voltant de l’alegria i el positivisme. 

Les coses sempre passen quan és el moment més adequat, el moment just. Per a Nius de Nit açò ha estat en 2014 i 2015! Dos anys que han ajudat a que la banda es consolide en una formació estable, implicada i compromesa. Un projecte en evolució, nascut entre Algemesí i Xeraco (València), que ha anat trobant els condiments precisos per tal de modelar l'estil de música que volíem aconseguir, aquell que en escoltar-lo per primera vegada et fa moure’t i contagiar-te d’alegria.

Al llarg de l’any 2015, amb un EP de quatre temes, Nius de Nit es va donar a conèixer a llocs com: Alacant, València, Castelló, Tarragona, Madrid i Barcelona. I els resultats d’aquesta xicoteta gira de presentació no es van fer esperar: Guanyadors de la VII edició del Guaita Rock (Xeraco) i del Calaix Jove de la Safor 2015 (Tavernes); Guanyadors de la Campana de Gràcia 2015 (Barri de Gràcia, Barcelona); tercer lloc a la final del Nubarock 2015 (Nuevo Baztán, Madrid), finalistes del Viu la Nit d’Escenari Obert 2015 (València) i semifinalistes del FestiNiu 2015 (l’Alqueria d’Asnar) i del concurs de la 99.9 Radio.

El 2016 rodàrem per La Vila Joiosa, Festardor, La Vila de Gràcia, Moncofa, Algemesí, i d’altres llocs on vàrem poder presentar un directe ben explosiu. Per al present 2017 estem donant forma a una nova presentació en directe on incorporem temes de l’etapa anterior i on afegim sorpreses i detalls especialment cuidats per fer de cada concert una gran festa on a través de la mescla de ska i reggae amb algún detall rumber, farem que el públic gaudeixca i ho passe d’allò més bé als concerts. Bon rotllo, crítica social i reivindicacions, una mescla que de ben segur t'agradarà. 

La formació actual està composada per Carlos Ll. (veu), Vicent (veu i guitarra), Alex (bateria), Vicent Ortiz (baix), Alberto (guitarra), Toni (trombó), Rafa i Josep (trompeta), Maties (tècnica i gestió) i Raül (imatge i fotografia). A finals de 2015 gravem un LP anomenat “Hahatay” als estudis "Soniart" amb Raúl Nacher, amb 12 temes plens de vida! Plens d’energia i vitalitat, que volen obrir-nos els ulls a l’alegria que ens envolta... Amb referents que passen per Obrint Pas, Txarango, Oques Grasses i La Pegatina entre d’altres. 

 

 

Nius de Nit

El Grup

 • CARLOS

  Veu

  (Algemesí, 1983)

 • VICENT

  Veu i guitarra

  (Algemesí, 1990)

 • ALEX

  Bateria

  (Algemesi, 1992)

 • VICENT O.

  Baix

  (Algemesí, 1983)

 • ALBERTO

  Guitarra

  (Algemesí, 1992)

 • RAFA

  Trompeta

  (Algemesí, 1991)

 • TONI

  Trombó

  (Algemesí, 1996)

 • PERE

  Percusió

  (Xeraco, 1983)

 • JOSEP

  Trompeta

  (Algemesí, 1999)

 • MATIES

  Management

  (Algemesí, 1974)

Copyright@ joombig.com

Visitants Online

Hi ha 9 convidats/des i cap membre en línia

Àlbums - Marca de la casaHahatay


Single Cabassades


EP Nius de Nit