Notícies

La setmana passada coneixíem la notícia, havíem sigut escollits com a semifinalistes al I Concurs de Grups Valencians organitzat per Radio València 99.9 per tocar el dia 15 de març en l’entorn de la Falla Rubén Dario de València

 

 

Malauradament la pluja d’aquest dia va fer que el grup Nius de Nit no pogués actuar, posposant el concert per a unes dates que al grup li era impossible poder tocar. Agrair de forma especial a aquells que vinguéreu al concert no obstant la pluja i a tots aquells que ens donareu el vostre vot a la pàgina web de la ràdio.

D’altra banda, Nius de Nit també va ser escollit com a semifinalistes al II Forum Musica a Granada, cosa que va suposar una injecció de moral molt gran per al grup. Malauradament el dia de la semifinal, coincideix amb un concert que tenim tancat a Xeraco, del que prompte vos informarem.

Per això, hem hagut de declinar la nostra participació. Així i tot, donem les gràcies a la "Coordinadora del Programa Espacios de Ocio de la Concejalía de Juventud del Ayuntamiento de Granada", per haver escoltat la nostra proposta i haver-nos donat aquesta oportunitat, què esperem en pròximes ocasions poder aprofitar.

Visitants Online

Hi ha 17 convidats/des i cap membre en línia

Àlbums - Marca de la casaHahatay


Single Cabassades


EP Nius de Nit